ANTALYA / ALANYA - Kestel Sultan Alparslan Anadolu Lisesi

0(242) 5182660
Kestel Mah. İsa Küçülmez Cad. No 133 ALANYA/ ANTALYA
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan,hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen , ikinci yabancı dili öğrenme ihtiyacı hisseden , ahlaki değere sahip, kendine güvenen, katılımcı,kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik, insanı ve insani değerleri önceleyen, bilimi merkeze alan bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin; Ferdi yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, çevresi ile barışık , çevre ve toplum duyarlılığı çok iyi olan, çevreyle iyi iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip olmalarını , gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın , içinde yaşadığı toplumu ve dünyayı çok iyi anlayan bireyler olmalarını sağlamaktır.
Toplu Ulaşım
Kestel Mahallesi, İsa Küçülmez Caddesi, No: 133 Alanya/Antalya